Završen Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo za Fotomodela Republike Srpske

30.04.2024.

U nedjelju, 28.04.2024., u Grand Event hall-u održan je spektakularan događaj koji je obilježio ljubitelje mode, ljepote i glamura – Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo, u organizaciji renomiranog Fashion M-a uz podršku Opštine Istočna Ilidža.

Jedanaest talentiranih djevojaka s područja regije predstavilo se publici i žiriju u sportskoj,poslovnoj i svečano-poslovnoj kolekciji, demonstrirajući karakter, elokvenciju i šarm, te svoju spremnost postati ključni dio modnih kampanja i editorijala.

Žiri, sastavljen od predstavnika sponzora, frizera, make-up artista, liječnika i top modela, pažljivo je odabrao pobjednice:

Prelijepa Ana Pajić zasluženo je ponijela titulu Top Fotomodela regije Istočno Sarajevo osvajajući srca žirija svojom izvanrednom pojavom i harizmom.
Prva pratilja, Teodora Tošović,također je osvojila zapaženo mjesto svojom izuzetnom pojavom.
Druga pratilja, Marija Purković,dodatno je oduševila publiku.
Fotomodel New Face Kristina Pandurević,svojim izvanrednim nastupom dokazala je svoj neosporan talenat i profinjeni stil.
Fotomodela medija, Irena Lubura,izabrana je zbog svoje nevjerojatne sposobnosti da zasjeni medije svojom pojavom.
Djevojka sa najviše glasova publike prelijepa Dragana Droca odnijela je titulu Fotomodel publike regije Istočno Sarajevo.
Osim vrhunskih modnih prikaza, publika je uživala u bogatom kulturno-zabavnom programu koji je uključivao nastupe Plesnog studia “Orion” Lukavica,Plesnog studia “Fuego”,revija modela Fashion M-a, te spektakularni nastup Zvezde Granda, Maje Jevtić.

Projekat je bio podržan od strane Opštine Istočna Ilidža koja je ujedno i generalni pokrovitelj manifestacije, te brojnih lokalnih i regionalnih partnera. Domaćin Models campa je bila Villa Magic. Za stajlinge takmičarki pobrinuli su se butici: Liv- baby & kids fashion, Afrodite Mode Collection, Butik “DEMI”. Djevojke u toku campa su posjetile restorane koji su partneri projekta NOMAD pizza&craft house, Apartman restoran&bar, te Zlatno zrno. Za frizure takmičarki pobrinuo se Frizerski salon Iris, a za make up Salon ljepote Makeover by Ivana Adamović. Za prelijepe bukete prvoplasiranih takmičarki pobrinula se Cvječara Magnolia, a za poklone Villa Magic, Connect concept store, Parfimerija “Magic”, te butik Afrodite Mode Collection sa brendom Lady B. Najbitnije momente ovog eventa svojom fotografijom zabilježio je Foto Vaske Istočno Sarajevo.
Medijski pokrovitelji manifestacije su bili: RTV Istočno Sarajevo, Istočno Sarajevo 057, Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža, Central News, Visegrad 365, Princip News.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.