Nešić: Ramo spreman poginuti za broj lajkova na Tik-toku i Instagramu

04.05.2024.

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić rekao je da je federalni ministar unutrašnjih poslova Isak Ramo spreman poginuti za broj lajkova i pregleda na društvenim mrežama Tik-tok i Instagram i da zato daje bombastične izjave poput one da bi mu bilo drago da pogine za BiH jer bi u tom slučaju bio “šehid”.- Gospodine Ramo, čuvajte Vašu kuću koju niko od nas ne želi da napadne, a mi ćemo vrlo dobro čuvati našu kuću i odbraniti je i životom i čašću i svim onim što je potrebno – rekao je Nešić.

Nešić je ponovio da BiH može opstati samo u okviru Dejtonskog mirovnog sporazuma i ustavnog poretka koji proizilazi iz Dejtona.

On je istakao i da se srpski narod neće odreći slobode i Republike Srpske.

– Mogu da ga razumijem ako misli da gine za svoju kuću, za Federaciju BiH /FBiH/, a što se tiče Republike Srpske, neka se ne brine. Ima nas koji smo spremni poginuti sa Srpsku, braniti je od raznoraznih Rama, Isaka i svih onih koji joj žele loše – izjavio je Nešić.

Ministar unutrašnji poslova FBiH Isak Ramo rekao je da bi mu bilo drago da pogine za BiH jer bi u tom slučaju bio “šehid”.

– Bilo bi mi drago da poginem za ovu državu, ja to ne krijem. Јa kad poginem za ovu državu ja sam šehid – ispričao je Ramo u podkastu “Oslobođenje”.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.