Bratunčanin presreo i zatočio državljanina Srbije

07.05.2024.

Zvornička policija traga za B.P. iz Bratunca zbog sumnje da je prije tri dana zatočio i pretukao državljanina Srbije.

Kako saznaje ATV B.P. je osumnjičen da je automobilom presreo vozilo kojim je upravljao državljanin Srbije. Nakon što ga je zaustavio, osumnjičeni je žrtvu izvukao iz automobila i odvezao do svoje vikendice na području Bratunca.

”Osumnjičenog je odveo u svoju kuću, gdje ga je pretukao i nanio mu teške povrede”, kaže izvor ATV-a.

Žrtvi je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Bratuncu, odakle je prevezen na dalje liječenje u nadležnu bolnicu.

Motiv napada se i dalje utvrđuje, a u policiji ne isključuju mogućnost da se radilo o nasumičnom napadu. Naime, dosadašnja istraga ukazuje da se napadač i žrvtva uopšte ne poznaju.

”Osumnjičeni je ranije imao određenih psihički problema”, navodi izvor ATV-a.

Iz PU Zvornik ranije je saopšteno da se intezivno traga za B.P. iz Bratunca zbog sumnje da je počinio krivična djela protivpravno lišenje slobode i teška tjelesna povreda.

”Navedeno lice se sumnjiči da je 04.05.2024. godine na području opštine Bratunac, oštećenom licu protivpravno ograničilo slobodu kretanja, a potom fizičkim napadom, istom nanijelo teške tjelesne povrede. Za B.P. je raspisana potraga, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okrižnog javnog tužilaštva u Bijeljini, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve radnje na dokumentovanju navedenih krivičnih djela”, navode u policiji.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.