ATV saznaje: Ukradeno 250.000 maraka iz automobila u Doboju!

15.05.2024.

U jeku potrage za pljačkašima dva miliona maraka od vlasnice mjenjačnice u Banjaluci i dobojska policija traga za lopovima koji su od dilera deviza ukrali 250.000 maraka, saznaje ATV.
Krađa novca je prijavljena 26. aprila u Doboju, ali o tome nije bilo zvaničnih saopštenja iz policije.

Kako saznaje ATV krađa se dogodila u ranim jutarnjim časovima, ali zasada nema dokaza da su ova dva slučaja povezana.

”Vlasnik je ujutro novac stavio u automobil, a onda se parkirao u jednoj ulici u Doboju i otišao u kafić da pije kafu. Kada se vratio u vozilu nije bilo torbe sa novcem. Prema prijavi ukradeno mu je oko 250.000 maraka”, navodi izvor ATV-a.
Dodaje da se sumnja da su lopovi najvjerovatnije pratili dilera deviza, te da su u krađi koristili uređaj za ometanje daljinskog zaključavanja vozila.

U PU Doboj za ATV je potvrđeno da se krađa dogodila 26. aprila oko 7.15 časova.

”Policijskoj stanici Doboj 1 26. aprila je prijavljeno da je iz zaključanog parkiranog vozila u Doboju ukradena veća količina novca. Izvršen je uviđaj i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa”, navode u policiji.
Nezvanično saznajemo da je ovo nije prvi put da se ovaj prodavac deviza našao na meti lopova. Prije nekoliko mjeseci na području Gračanice, u Federaciji BiH, ukradeno mu je 80.000 maraka, što je takođe prijavljeno policiji.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.