Povređeno lice usled nestručnog rukovanja vatrenim oružjem

28.05.2024.

Policijski službenici Policijske uprave Foča preduzimaju sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ za koje postoji osnov sumnje da je počinjeno od starne lica P.L. iz Foče.
Nakon prijave dežurnog doktora iz Univerzitetske bolnice Foča u ranim jutarnjim satima dana 26.05.2024.godine , da su zaprimili lice sa prostrelnom ranom noge, policijski službenici Policijske uprave Foča su preduzeli odgovarajuće mjere i radnje te utvrdili da je povređeno lice P.L. kroz prozor vozila „Audi A6“ koje je bilo u pokretu, a kojim je upravljao vozač P.D., na magistralnom putu Foča-Ustiprača, ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja u vazduh , te je usled nestručnog rukovanja istim došlo do samopovređivanja osumnjičenog lica.
Povređenom licu je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetskoj bolnici Foča, a o događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje. Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a dalji rad na dokumentovanju krivičnih djela„Izazivanje opšte opasnosti“ i „Neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ je u toku.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.