Potpisani ugovori o finansiranju seoskih vodovoda

08.07.2024.

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević danas je potpisao ugovore o finansiranju izgradnje seoskih vodovoda sa predstavnicima sedam naselja, za šta je iz budžeta obezbijeđeno 28.000 KM.

Đurević je rekao da je riječ o mještanima naselja Han Brdo, Donja Lijeska, Veletovo, Trševine, Velji Lug, Jelašci i Bijela koji su aplicirali za ova sredstva.

„Ovo je program koji forsiramo iz godine u godinu i nastojimo da pomognemo svima koji imaju problem u snabdijevanju pitkom vodom, naročito u ruralnim dijelovima grada“, istakao je Đurević.

On je naveo da će opština nastojati da pomogne svima koji na ovaj način mogu da iskoriste sredstva i obezbijede pitku vodu u svojim naseljima.

Violeta Bandić iz Donje Lijeske rekla je da je za ova sredstva aplicirala kako bi proširila postojeći vodovod, što će imati veliki značaj za njeno imanje.

Zahvalnost opštini u ime mještana Veletova uputio je Tomislav Andrić, koji je istakao da će projekat imati veliki značaj za stanovnike ovog naselja, gdje je nedavno izgrađena i osveštana crkva.

SRNA

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.