Trojac napao policajce, jedan službenik povrijeđen

29.07.2024.

Tri osobe uhapšene su u subotu u Šekovićima zbog napada na policajce, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako se navodi, uhapšeni su D.N., L.M. i M.M, svi iz Šekovića, i oni se terete za krivično “Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”.

“Policijskoj stanici Šekovići je istog dana, oko 02,25 časova prijavljeno da je u jednoj ulici u Šekovićima došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica prilikom čega je došlo do fizičkog napada na policijske službenike, usljed čega je jedan policijski službenik zadobio povrede. Policijskom službeniku ukazana je ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja ‘Sveti Sava’ Šekovići”, dodaje se u saopštenju
Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda Vlasenica, a uz prethodnu saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo Područna kancelarija Vlasenica, istog dana, izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i pokretnih stvari koje koriste navedena lica.

“Policijski službenici, pod nadzorom postupajućeg tužioca nastavljaju sa daljim aktivnostima u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta”, zaključuju u PU Zvornik.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.