Povrijeđen pješak u Foči i vozač motora u Čajniču

31.07.2024.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Foča evidentirano je jedno krivično djelo ,nije bilo narušavanja javnog reda i mira, dok su evidentirane tri saobraćajne nezgode i to sve sa povređenim licima.

– U ulici NJegoševa u Foči, 30.07.2024. godine oko 09,45 časova na obilježenom pješačkom prelazu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo jedno vozilo „Audi“ kojim je upravljao M.V. iz Foče i pješak G.Z iz Foče. Tjelesne povrede zadobio je pješak koja je nakon ukazane ljekarske pomoći prevezena u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje liječenje. O događaju upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, dok su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča.

-Na regionalnom putu Čajniče-Pljevlja u mjestu Marković Kolo, opština Čajniče, 30.07.2024.godine oko 17,25 časova dogodila se saobraćajana nezgoda u kojoj je učestvovao motocikl marke „Honda“kojim je upravljalo lice J.J., češki državljanin. Vozač motocikla je nakon ukazane prve pomoći sa vozilom hitne pomoći prevezen u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje liječenje gdje je i zadržan. Na licu mjesta uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Čajniče.

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.