Izbori 2024 – Marko Savić – SNSD

18.09.2024.

8. Marko Savić je Rođen 19.01.1986. godine u Višegradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Po zanimanju je diplomirani ekonomista.

Nakon odrađenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita za rad u organima uprave, uspješno je završio obuku „Upravljanje lokalnim razvojem“. Učestvovao je u više projekata Udruženja poljoprivrednika „Zavičaj“ i obdaništa „Neven“ iz Višegrada.

Trenutno je zaposlen u ZP „Hidroelektrane na Drini“ a.d. Višegrad, na poziciji rukovodioca Službe za komercijalne poslove.

Svoju humanu i društvenu stranu ličnosti iskazao je kroz volonterske aktivnosti na brojnim manifestacijama i humanitarnim akcijama. Višestruki je dobrovoljni davalac krvi u Višegradu i susjednim opštinama.

Član je Ekološkog udruženja „Drinska jezera“ i Aktiva dobrovoljnih davalaca krvi „Hidroelektrane na Drini“. U slobodno vrijeme bavi se sportom, a hobi mu je ribolov, za šta je više puta nagrađivan.

Aktivno je učestvovao u svim izbornim ciklusima od 2004. godine, obavljao funkciju potpredsjednika MSD-a Višegrad, više puta bio član Izbornog štaba, vršio dužnost predsjednika mjesnog odbora. Član je OO SNSD-a. Učestvovao je na brojnim političkim seminarima i obukama.
Odbornik Skupštine opštine Višegrad od 2016. godine do danas

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.