Servisne Informacije za Višegrad 31.10.2017

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti prohladno i pretežno sučano vrijeme, sa najvišom dnevnom temperaturom od osam do 16 stepeni Celzijusovih.
Temperatura u 7.00 časova: Višegrad -1 C,

STANJE NA PUTEVIMA
U većem dijelu RS ovoga jutra vozi se po suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na moguće odrone zemlje i kamenja na kolovoz.
Bez obzira na relativno povoljne vremenske uslove, vozačima savjetujemo opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu.
Zastoji ili sporije odvijanje saobraćaja mogu se očekivati na putevima gdje se izvode radovi, a saobraćaj reguliše privremeno postavljena saobraćajna signalizacija, čije poštovanje je obavezno.

Servisne informacije Policijske uprave Foča o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 30.10.2017. godine
Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Foča, u pomenutom periodu, evidentirana su tri krivična djela, nije bilo narušavanje javnog reda i mira, jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom.

RADNIČKE SPORTSKE IGRE – MALI FUDBAL

U Sportskoj dvorani u Višegradu odigrane su utakmice prvog kola Radničkih sportskih igara u malom fudbalu. Postignuti su rezultati:

ADRIA – OPŠTINA 4:0
(Stojanović Bojan 2, Stojanović Boris 2)

HIDROELEKTRANA – UNIS USHA 2:0
(Vasić, Vasiljević)

UDRUŽENjE PREDUZETNIKA – KAFE „GALERIJA“ 0:2
(Soldar, Arbinja)

RESTORAN „MANDIĆ“ – ELEKTROPRENOS – odgođeno

Slobodan: DOBROVOLjNI DAVAOCI KRVI “STARA HERCEGOVINA”

U nedelju, 05. novembra, odigraće se utakmice drugog kola:

17,00 KAFE „GALERIJA“ – RESTORAN „MANDIĆ“
17,40 UNIS USHA – UDRUŽENjE PREDUZETNIKA
18,20 OPŠTINA – HIDROELEKTRANA
19,00 DDK “STARA HERCEGOVINA” – ADRIA
Slobodan: ELEKTROPRENOS

Predstave u BIOSKOPU ANDRIĆGRAD
THOR: RAGNAROK 3D


Od 26. oktobra do 01. novebra u 20:00 časova

U Marvelovom filmu „Tor – Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.
Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom.

SREĆAN DAN SMRTI
Od 26. oktobra do 01. novebra u 18:00 i 20:10 časova


Studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice.
Producentska kuća „Blumhouse“ („Podeljen“, „Beži“, „Ritam Ludila“) donosi originalni i inventivni triler SREĆAN DAN SMRTI, u kom studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. SREĆAN DAN SMRTI je režirao Kristofer Landon („Paranormalna Aktivnost: Obeleženi“), dok su scenario pisali Skot Lobdel i reditelj Landon.

Komentariši