Futsal klub Višegrad počeo sa radom: “Došli smo na ideju da pokušamo uraditi nešto više”

16.09.2023.

Futsal porodici Republike Srpske i BiH se pridružio još jedan član, a riječ je o kolektivu iz Višegrada.

Višegrad je takođe dobio svoj futsal klub, a riječ je o timu koji je simbolično odlučio da nosi ime po gradu odakle je te je o formiranju ovog kolektiva dodatno progovorio i predsjednik istog Filip Filipović.

“Futsal kao sport doživljava veliku ekspanziju i popularnost u čitavoj državi. Grupa momaka iz grada smo već par godina unazad učesnici velikog broja futsal turnira na čitavoj regiji, čak nekih turnira i u Srbiji. Tako smo došli na ideju da pokušamo nešto više od toga i evo uspjeli smo u tome” – rekao je Filipović te dodao:

“Mislim da će za grad biti jako dobra jedna nova i zdrava priča. Za početak u klub će biti uključeni uglavnom domaći igrači. Takmičenje počinjemo iz Druge lige Republike Srpske – grupa jug, u kojoj se nalazi 10 ekipa (nezvanično) i liga kreće 21. oktobra. Želio bih ovom prilikom i da se zahvalim svim sponzorima i svim ljudima koji su nam pomogli na bilo koji način. Nećemo da obećavamo nikakav rezultat, prva je sezona, jedino što možemo da obećamo je da ćemo se maksimalno truditi da opravdamo pomoć koju smo dobili”.

Pored aktivnog rada sa seniorskom ekipom pred početak takmičenja u Drugoj ligi Republike Srpske – grupa Jug, Višegrad je takođe u aktivnoj potrazi za sponzorima koji bi pomogli u radu kluba.

meridianbetsport.ba

SMJEŠTAJ U VIŠEGRADU

Molimo vas da popunite sva polja.