SLOBODA – Tuzla i BANJALUKA VOLEJ GOSTI VIŠEGRAĐANKI

Odloženo 12 kolo odbojkaške Premijer lige BiH sa ekupom iz Brčkog, donijet će višegrađankama još više zgusnuti raspored odigravanja odbojkaških utakmica. U periodu od 28. januara do 10. februara, višegradske odbojkašice će odigrati pet prvenstvenih utakmica od kojih su tri utakmice sa bolje plasiranim ekipama iz prvog dijela prvenstva (Banjaluka volej, Jedinstvo i Gacko).

Prva protivnik 13 kola višegradskih odbojkašica je ekipa ŽOK Sloboda iz Tuzle koju višegrađanke dočekuju 28. januara (u subotu) sa početkom u 18,00 časova. Narednog dana 29. januara (nedjelja) višegrađanke će ugostiti drugoplasiranu ekipu prvenstva UOK Banjaluka volej.

Ekupi su tokom zimskih priprema pratile teškoće (povrede, prehlade) i bit će za trenera Jovu Sarića vrlo teško da uklopi ekipu za nastavak prvenstva. Prva utakmica je od bitnog značaja, kako zbog samog pozitivnog rezultata tako i zbog držanja distanci od direktnog konkurenta za palsman u sredini tabele. Iako su višegrađanke u prvom susretu slavileu Tuzli to po riječima trenera Sarića ne znači ništa već na terenu treba pokazati ko je bolji.

Za razliku od subotnje utakmice kad će višegrađanke tražiti nove bodove, nedjeljna utakmica će biti izuzetno teška u kojo će višegrađanke igrati protiv drugoplasirane ekipe prvenstva koja bi po dosadašnjim rezultatima trebala biti apsolutni favorit susreta. Utakmica protiv UOK Banjaluka volej igra se 29. Januara u sportskoj dvorani Višegrad sa početkom u 13,00 časova.

Pozivamo ljubitelje odbojke da u subotu i nedjelju dođu u sportsku dvoranu i da bodre aktere susreta.

Sportski pozdrav! OK „HE na DRINI“

Komentariši